Известие

Collapse
No announcement yet.

Как се свалят халогените ????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как се свалят халогените ????

Здравейте колеги, писах в една тема за халогените наскоро, но така и не получих отговор. Порових и с търсачката, но пак без успех, та ако може някой да помогне, че искам и там да слагам диодни крушки.
    146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Сваляш декоративната масчица която е около халогена,мисля че е на пластинки и излиза с издърпване,и от там вече ти се виждат болчетата които държат халогена.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
      Сваляш декоративната масчица която е около халогена,мисля че е на пластинки и излиза с издърпване,и от там вече ти се виждат болчетата които държат халогена.
      Колега ам да попитам и аз нещо?Аз съм свалял тази решетка.Там има болчета за шестограм обаче при мене те са раждясали и като пробввах да ги развия те зеха да се ронят и се заоблиха.Ако ги срежа има ли после начин да надяна нови?Не ми е ясно в какво се завиват тез болчета.
      Alfa Romeo 146 1.9 td
      А3 1.8Т,Lada 1500s

Comment

Първоначално публикувано от patrona Покажи съобщение
        Колега ам да попитам и аз нещо?Аз съм свалял тази решетка.Там има болчета за шестограм обаче при мене те са раждясали и като пробввах да ги развия те зеха да се ронят и се заоблиха.Ако ги срежа има ли после начин да надяна нови?Не ми е ясно в какво се завиват тез болчета.
        На скоби са като тези на таблото(т.е на бронята има отвори и на тях се надяват едни П-образни скоби с резба от едната страна)
        П.п. - Поне при мен е така!

Comment

Ако ги режеш със шлайфче ще се разтопи пласмасата.за това измисли нещо друго да ги резнеш.

Comment

мноооого благодаря.....
            146 1.4TS `98 + LPG BRC Flying injection

Comment

Щото мислех да ги режа ама викам да питам пурво да не остана без тях и за туй.Пък ще ги резна с електрически трион.Тряба да стане.
              Alfa Romeo 146 1.9 td
              А3 1.8Т,Lada 1500s

Comment

ае колега, земаш един винтоверт (акумулаторна бормашина) със свредло колкото главата на винта и разпробиваш; като премахнеш главата (на винта) халогена ше 'излезе' напред; после развиваш (примерно с клещи) самия винт (който вече е шпилка) и само си намираш нови за последващия монтаж....с глави по твое желание...
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                  ае колега, земаш един винтоверт (акумулаторна бормашина) със свредло колкото главата на винта и разпробиваш; като премахнеш главата (на винта) халогена ше 'излезе' напред; после развиваш (примерно с клещи) самия винт (който вече е шпилка) и само си намираш нови за последващия монтаж....с глави по твое желание...
                  Ясно бе колега и така става,самоче първото нещо дето ми хрумна бе да ги резна с МАКИТА.Иначе тва дето го казваш е по безопасно за самата броня.
                  Alfa Romeo 146 1.9 td
                  А3 1.8Т,Lada 1500s

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                    А мислиш ли че докато разпробиваш че няма да се разтопи,след като го разпробиеш нали стяга резбата от ръжда ,как ще се развие като шпилка особено като няма главичка?

Comment

Working...
                    X